Σύσφιξη

Σύστημα Ραδιοσυχνοτήτων – Rf

Σύστημα Ραδιοσυχνοτήτων RF

Θεραπεία σύσφιξης σώματος, ανώδυνη, μη επεμβατική και απόλυτα ασφαλής. Χάρη στις ραδιοσυχνότητες προκαλείται θέρμανση του χορίου και των υποδόριων στρωμάτων. Με αυτό τον τρόπο, οι ίνες κολλαγόνου που υπάρχουν οδηγούνται σε σύσπαση με αποτέλεσμα να συσφίγγεται το δέρμα. Ταυτόχρονα αυξάνεται ο μεταβολισμός των ινοβλαστών οι οποίοι παράγουν συνεχώς νέες ίνες κολλαγόνου. Οι ραδιοσυχνότητες μπορούν να εφαρμοστούν και για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και για την αναμόρφωση του περιγράμματος του κορμού. Για το επιθυμητό αποτέλεσμα απαιτούνται 8-12 συνεδρίες, οι οποίες επαναλαμβάνονται κάθε εβδομάδα.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 40 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ASER0228

Ηifu

Σύσφιξη

Η τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) είναι η πιο πρωτοποριακή θεραπεία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον χώρο της ιατρικής αισθητικής για body contouring. Αναδιαμορφώνει το σώμα, αναίμακτα, χωρίς τομές άρα και χωρίς να αφήνει ουλές ή σημάδια. Πρόκειται για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και βασίζεται στη δράση της εστιασμένης διείσδυσης των υπερήχων (U/S). Δεν παρεμβαίνει στα εσωτερικά όργανα, δεν προκαλεί τραυματισμούς και είναι απόλυτα ασφαλής. Η μικροεστιασμένη ενέργεια των υπερήχων, διαπερνά αναίμακτα την επιφάνεια της επιδερμίδας και κατευθύνεται με απόλυτη ακρίβεια στο βαθύ υποστηρικτικό ιστό του δέρματος, στο υποδόριο λίπος και στο μυϊκό ιστό, δημιουργώντας πολλαπλά μικροτραύματα. Έτσι, η θερμοκρασία των ιστών αυξάνεται αισθητά και προκαλείται εστιασμένη αλλοίωση-μετουσίωση στις πρωτεϊνικές δομές. Στη συνέχεια, προκαλείται σύσπαση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, οι οποίες τελικά αποδομούνται και πολλαπλασιάζονται εκ νέου. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, ξεκινά η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, και το δέρμα ανορθώνεται και τονώνεται.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 40 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ASER0123

Λιπογλυπτική Σώματος

Σύσφιξη

Η Λιπογλυπτική σώματος αποτελεί την πιο εξελιγμένη, ασφαλή και αποτελεσματική λύση σε ό,τι αφορά τις θεραπείες για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος σε πρόσωπο και σε όλο το σώμα. Η λειτουργία του βασίζεται στη χρήση υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων που διεγείρουν την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Στο σώμα, αντιμετωπίζει συνδυαστικά την χαλάρωση του δέρματος και την περίσσεια του λίπους, ενώ παρατηρείται και σημαντική μείωση της κυτταρίτιδας. Ο υπέρηχος προκαλεί τον διαχωρισμό των λιποκυττάρων και επιτρέπει τη μετάδοση της ενέργειας των ραδιοσυχνοτήτων στα λιποκύτταρα του λιπώδους ιστού. H Λιπογλυπτική σώματος χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων και υπερήχου, για να παρέχει ελεγχόμενη θέρμανση με στόχο τα βαθύτερα στρώματα του λιπώδους ιστού. Τα λιποκύτταρα αποτελούνται από τρία συστατικά: νερό, γλυκερίνη και λιπαρά οξέα. Το νερό και η γλυκερίνη εισέρχονται στο λεμφικό σύστημα μέσω του κυτταρικού τοιχώματος και αποβάλλονται από τα ούρα, ενώ τα λιπαρά οξέα επιταχύνουν το μεταβολισμό μέσω της θερμότητας των ραδιοσυχνοτήτων, η οποία μετατρέπεται σε ενέργεια μέσω της απορρόφησης από το συκώτι. Αφορά όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες, καθώς και άτομα τα οποία ακολουθούν πρόγραμμα διατροφής που επιθυμούν να χάσουν λίπος σε σημεία τα οποία επιμένουν. Αφορά επίσης τα άτομα τα οποία είναι αδύνατα και δεν απαιτείται δίαιτα, όμως θέλουν να απαλλαγούν από λιποαποθήκες χωρίς να χάσουν σωματικό βάρος. Ο προτεινόμενος αριθμός θεραπειών είναι 4-8. Οι θεραπείες πραγματοποιούνται ανά 5-10 ημέρες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά όταν θεραπείες γίνονται εβδομαδιαία δηλαδή όταν γίνονται συστηματικά με μέγιστη απόδοση της θεραπείας στους 3 μήνες.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 30 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Ems

Σύσφιξη

Η τεχνολογία HIFEM, δηλαδή η υψηλής ισχύς εστιασμένου μαγνητικού πεδίου, αποτελείται από ένα ισχυρό και καινοτόμο μηχάνημα (EMS) το οποίο προκαλεί υπεράριθμες μυϊκές συσπάσεις. Το EMS είναι ένα μηχάνημα μη επεμβατικό, σχεδόν ανώδυνο που δεν προκαλεί παραγωγή θερμικής ενέργειας και ως εκ τούτου έχει ελάχιστες αντενδείξεις και μεγάλη ζήτηση τόσο από το γυναικείο όσο και από το αντρικό φύλο. Ακολουθείται ένας κύκλος τριών σταδίων: προθέρμανση – εκγύμναση – αποθεραπεία που διαρκεί 30 λεπτά. Ο πελάτης μπορεί κατευθείαν μετά να επιστρέψει κανονικά στις δραστηριότητές του. Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται 2 φορές/εβδομάδα και συνήθως απαιτούνται τουλάχιστον 6-8 συνεδρίες ανά περιοχή. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, καθώς ο πελάτης την επόμενη έχει την αίσθηση που έχει μετά από έντονη γυμναστική. Μετά το πέρας της θεραπείας η κατάσταση του σώματος βελτιώνεται συνεχώς για τους επόμενους 3 μήνες όπου φτάνει στο μέγιστο αποτέλεσμα. Η συντήρηση θεωρείται απαραίτητη μια φορά το χρόνο καθώς και σωστή διατροφή.

 

Αποτελέσματα ηλεκτρομαγνητικού παλμού:

 • Ανώδυνη ακραία εκγύμναση μέσα σε λίγα λεπτά.
 • Μυϊκή ενδυνάμωση.
 • Αύξηση μυϊκού όγκου.
 • Δημιουργία νέων πρωτεϊνικών αλυσίδων.
 • Καλύτερη κυκλοφορία στα αιμοφόρα αγγεία.
 • Λεμφική αποσυμφόρηση.
 • Μείωση λιπώδους ιστού.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 30 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Νήματα

Νήματα

Τα νήματα προσώπου είναι η μοναδική θεραπεία που μπορεί να προσφέρει άμεσο lifting με μη επεμβατικό τρόπο. Χάρη στα «αόρατα» στηρίγματα που τοποθετούνται σε στρατηγικά σημεία κάτω από το δέρμα, ανορθώνει τους ιστούς και χαρίζει αυτομάτως νεανική όψη. Προσφέρει αποτέλεσμα που διαρκεί έως και δύο χρόνια. Τα νήματα προσώπου αποτελούν ουσιαστικά την κοσμητική έκδοση των απορροφήσιμων ραμμάτων που χρησιμοποιούνται εδώ και αρκετές δεκαετίες στην ιατρική με απόλυτη ασφάλεια. Πρόκειται για ειδικές λεπτές ίνες, που σε αρκετές περιπτώσεις έχουν διάμετρο μικρότερη από μία κλωστή και τοποθετούνται κάτω από το δέρμα με στόχο την ανόρθωση και σύσφιξη της χαλαρής επιδερμίδας. Τα πιο γνωστά είναι τα νήματα PDO και COG, τα οποία είναι φτιαγμένα από ένα ειδικό συνθετικό πολυμερές, την πολυδιοξανόνη, που είναι 100% ασφαλής και βιοδιασπώμενη από τον οργανισμό. Τα νήματα προσώπου χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: αυτά που προσφέρουν σύσφιξη και εκείνα που προσφέρουν ανόρθωση. Τα νήματα σώματος είναι μια νέα τεχνική ανόρθωσης και επιδερμικής σύσφιξης των χαλαρωμένων περιοχών του σώματος. Βασίζονται στην υποδερμική ανόρθωση και συγκράτηση των δερματικών ιστών με βιοαπορροφήσιμα χειρουργικά νήματα. Τοποθετούνται είτε κάθετα είτε οριζόντια στα σημεία που έχουν ανάγκη από σύσφιξη, ώστε να δημιουργείται ένα πλέγμα γύρω από τους ιστούς. Το αποτέλεσμα είναι να ανασηκώνονται γλουτοί, μηροί, κοιλιά, εσωτερικό των μπράτσων. Η εισαγωγή τους γίνεται με απλή τοπική αναισθησία. Ο αριθμός των νημάτων δεν είναι συγκεκριμένος, αφού καθορίζεται ανάλογα με την περιοχή και τη φύση του προβλήματος.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 20 λεπτά (αναλόγως την περιοχή)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
nimata

Mesoject Gun

Σύσφιξη

Το μοναδικό πιστόλι μεσοθεραπείας χωρίς βελόνα. Μια νέα συσκευή που βοηθά στην παροχή και την αύξηση της απορρόφησης των ενεργών συστατικών στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος χωρίς βελόνες. Το TKN MesojectGun χρησιμοποιεί ενέργεια ηλεκτροδιάτρησης (Τεχνολογία EPM). Οι ηλεκτρικές ώσεις δημιουργούν προσωρινά υδρόφιλα κανάλια στις λιπιδικές διπλές στοιβάδες των κυτταρικών μεμβρανών και των μεσοκυττάριων χώρων. Μέσω της σημαντικής αύξησης της ηλεκτρικής αγωγιμότητας και της διαπερατότητας των ιστών, η επιθυμητή διείσδυση των δραστικών συστατικών επιτυγχάνεται τοπικά, μη επεμβατικά και ανώδυνα.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

 1. Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος
 2. Διεγείρει τον μεταβολισμό των κυττάρων
 3. Μειώνει τη γήρανση των κυττάρων
 4. Διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου & ελαστίνης

Εφαρμογή κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου

ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ 4 ΜΕ 6 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 45 λεπτά

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
Mesoject Gun

Θεραπείες