Δυσχρωμίες

Ιατρικός Καθαρισμός Με Διαμάντι

Δυσχρωμίες

Συνιστά την απλούστερη και αποτελεσματικότερη ιατρική μέθοδο που χρησιμοποιείται στην αισθητική, με στόχο τον καθαρισμό και την ανανέωση της επιδερμίδας. Επιτυγχάνεται η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και η κολλαγονογένεση, απαραίτητα για την εξασφάλιση και διατήρηση της δερματικής νεανικότητας. Είναι μια σύγχρονη και προηγμένη θεραπεία και ενδείκνυται για τα πολύ ευαίσθητα και αντιδραστικά δέρματα που ερεθίζονται πολύ έντονα με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και ιδιαίτερα σύντομη, ενώ δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, ανεξαρτήτως ηλικίας. Αμέσως μετά τη θεραπεία το δέρμα ενδέχεται να παρουσιάσει έναν ήπιο ερεθισμό ο οποίος υποχωρεί σε λίγες ώρες.

Ωφέλη:

 • Κυτταρική ανανέωση & λάμψη
 • Κολλαγονογένεση & παραγωγή ελαστίνης
 • Βελτίωση της ελαστικότητας
 • Λείανση ρυτίδων & λεπτών γραμμών
 • Λείανση ραγάδων
 • Λείανση των ουλών ακμής
 • Καλύτερη όψη πανάδων και μελάσματος
 • Καθαρισμός μαύρων στιγμάτων
 • Μείωση του μεγέθους των πόρων
 • Αντιμετώπιση λιπαρότητας και σμηγματόρροιας
 • Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας του αίματος και υπεραιμία των ιστών
 • Αντιμετώπιση ξηρότητας και φθοράς από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 40 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ASER0093

Χημικά peeling

Χημικά Peeling

Τα χημικά peelings βασίζονται στην εφαρμογή ειδικών χημικών διαλυμάτων στην επιδερμίδα, ανάλογα με την περίπτωση, με σκοπό την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και την ανανέωση της επιδερμίδας. Υπάρχουν ελαφριά, μεσαίου βάθους και βαθιά peelings. Το τριχλωροξικό οξύ (TCA) που χρησιμοποιούμε στο κέντρο μας είναι ένας χημικός παράγοντας, που χρησιμοποιείται κυρίως για βαθύτερα χημικά peelings σε ασθενείς με μελαγχρωματικές κυρίως βλάβες στο πρόσωπο, σημάδια φωτογήρανσης αλλά και ρυτίδες. Στην περίπτωση του τριχλωροξικού οξέος, ο ασθενής θα παρουσιάσει απολέπιση τις επόμενες μέρες σε βαθμό ανάλογο με το βάθος του peeling που έχει καθοριστεί από τον ιατρό.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 10-20 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μέχρι 10 ημέρες, ανάλογα με το βάθος του peeling.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Φωτοθεραπεία

Φωτοθεραπεία

Η τεχνολογία της βασίζεται στις θεραπευτικές ιδιότητες του φωτός όταν αυτό ακτινοβολείται στο δέρμα, καθώς η φωτεινή ενέργεια των λαμπτήρων μετατρέπεται σε χημική ενέργεια στο εσωτερικό των κυττάρων. Έτσι ενεργοποιούνται ταχύτατα οι βιοχημικές διεργασίες των δερματικών κυττάρων τα οποία αναγκάζονται να παράγουν σε μεγάλες ποσότητες μόρια σημαντικά για την υγεία του δέρματος. Αποτελείται από πολλαπλές λυχνίες LED που εκπέμπουν σε διαφορετικές συχνότητες (χρώματα). Κάθε χρώμα, που χαρακτηρίζεται από διαφορετική διεισδυτικότητα, εκπέμπεται σε συγκεκριμένο μήκος κύματος και απορροφάται από τα αντίστοιχα χρωμοφόρα του δερματικού ιστού. Η φωτοθεραπεία χρησιμοποιεί την ακτινοβολία του τμήματος του ορατού φάσματος 400-700nm. Αυτό σημαίνει ότι έχει αποδεσμευτεί των βλαβερών επιπτώσεων της υπεριώδους (UVA-UVB) ακτινοβολίας. Η τεχνολογία της φωτοθεραπείας αναπτύχθηκε από την αμερικανική διαστημική υπηρεσία της NASA σε μία προσπάθεια να βρει ένα τρόπο ανάπτυξης των φυτών στο διάστημα. Σύντομα όμως, η τεχνολογία αυτή δοκιμάστηκε στους ίδιους τους αστροναύτες, όπου διαπιστώθηκε η ικανότητά της να ενισχύει την ανανέωση των ανθρώπινων κυττάρων και να επουλώνει τους ιστούς. Αποτελεί 100% φυσική θεραπεία και προκαλεί 200% ταχύτερη ανανέωση των κυττάρων.

Προσφέρει:

 • Αναζωογόνηση και λάμψη
 • Θεραπεία ακμής (καταπολέμηση του προπιονοβακτηριδίου της ακμής) & σημαδιών ακμής
 • Αντιμετώπιση ροδόχρου ακμής
 • Λείανση ρυτίδων
 • Βελτίωση εμφάνισης κηλίδων και δυσχρωμιών
 • Ανακούφιση ερυθρότητας και φλεγμονής
 • Ενυδάτωση και σφριγηλότητα
 • Μείωση διεσταλμένων πόρων
 • Αποκατάσταση του δέρματος από τη φωτογήρανση

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 30 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ASER0066 1

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Σώματος

Η μεσοθεραπεία αποτελεί μια επαναστατική ιατρική πράξη παγκόσμιας εμβέλειας και ταυτόχρονα μη επεμβατική λύση σε πληθώρα αισθητικών προβλημάτων σε πρόσωπο και σώμα. Η μεσοθεραπεία είναι μία τεχνική άμεσης εισαγωγής διαφόρων ουσιών, φυσικών εκχυλισμάτων, βιταμινών, ομοιοπαθητικών παραγόντων και άλλων βιοδραστικών εκδόχων, στο τμήμα του δέρματος που ονομάζεται χόριο, το μεσαίο στρώμα, γι’ αυτό και το όνομα μεσοθεραπεία. Η εφαρμογή της μεσοθεραπείας γίνεται με ανώδυνες μικρο-ενέσεις στο χόριο, με τη χρήση πολύ λεπτών βελονών.

 • Ανανέωση του φυσικού κολλαγόνου.
 • Μείωση των λεπτών ρυτίδων και πρόληψη εμφάνισης νέων.
 • Αντιμετώπιση της θαμπάδας.
 • Λάμψη και καθαρότητα της επιδερμίδας.
 • Βαθιά ενυδάτωση.
 • Κυτταρίτιδα
 • Ανεπιθύμητο τοπικό πάχος.
 • Χαλάρωση του δέρματος.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 15-20 λεπτά ανά περιοχή

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ASER0477

Mesoject Gun

Δυσχρωμίες

Το μοναδικό πιστόλι μεσοθεραπείας χωρίς βελόνα. Μια νέα συσκευή που βοηθά στην παροχή και την αύξηση της απορρόφησης των ενεργών συστατικών στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος χωρίς βελόνες. Το TKN MesojectGun χρησιμοποιεί ενέργεια ηλεκτροδιάτρησης (Τεχνολογία EPM). Οι ηλεκτρικές ώσεις δημιουργούν προσωρινά υδρόφιλα κανάλια στις λιπιδικές διπλές στοιβάδες των κυτταρικών μεμβρανών και των μεσοκυττάριων χώρων. Μέσω της σημαντικής αύξησης της ηλεκτρικής αγωγιμότητας και της διαπερατότητας των ιστών, η επιθυμητή διείσδυση των δραστικών συστατικών επιτυγχάνεται τοπικά, μη επεμβατικά και ανώδυνα.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

 1. Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος
 2. Διεγείρει τον μεταβολισμό των κυττάρων
 3. Μειώνει τη γήρανση των κυττάρων
 4. Διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου & ελαστίνης

Εφαρμογή κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου

ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ 4 ΜΕ 6 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 45 λεπτά

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
Mesoject Gun

Dermapen

Δυσχρωμίες

Η θεραπεία Dermapen, εφαρμόζεται με ειδικό διάλυμα και μικρές βελόνες (σύστημα microneedling). Στόχος είναι ο μικροτραυματισμός της επιδερμίδας, που προκαλεί διέγερση των ινοπλαστών με σκοπό την δημιουργία κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξύ και παράλληλα γίνεται έκχυση ειδικού διαλύματος με βιταμίνες, με βάση τις ανάγκες της επιδερμίδας. Η εφαρμογή της θεραπείας είναι σύντομη, αλλά πολύ αποτελεσματική. Με την κατάλληλη ρύθμιση του βάθους αλλά και την μικρή διάμετρο της κεφαλής του Dermapen, γίνεται πιο εύκολη η αντιμετώπιση και των πιο καμπυλωτών σημείων του προσώπου, όπως η μύτη και τα χείλη αλλά και τα πιο ευαίσθητα σημεία, όπως και περιοφθαλμικά. Η θεραπεία Dermapen εφαρμόζεται σε αρκετά σημεία του σώματος και στοχεύει στην καταπολέμιση:
 1. ρυτιδών
 2. αφυδάτωσης και απώλειας σφρυγιλότητας
 3. ουλών ακμής
 4. διεσταλμένων πόρων
 5. μελασμάτων
 6. πανάδων-δυσχρωμιών

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 60 λεπτά

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 24 ώρες

Το δέρμα μετά την θεραπεία επειδή είναι ευαισθητοποιημένο, συστήνεται η αποφυγή κατανάλωσης αλκοόλ, η έντονη σωματική άσκηση, η χρήση καλλυντικών σκευασμάτων με οξέα και οι πηγές θερμότητας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
dermapen photo

Θεραπείες