Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να πληρώσω;

Στη Derma Life δεχόμαστε τόσο μετρητά, όσο και σχεδόν όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες -εξαιρούνται οι κάρτες American Express και Diners.

 

Πρέπει να κλείσω ραντεβού ακόμα και αν έρθω απλά για ενημέρωση;

Για εμάς στη Derma Life, προέχει η δική σας σωστή και άμεση εξυπηρέτηση. Γι’ αυτό τον λόγο, απαιτείται η πρότερη συνεννόηση με τη γραμματεία μας και το κλείσιμο ενός ραντεβού  ακόμα και για τις συνεδρίες εκτίμησης ή ενημέρωσης. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζουμε τη διαθεσιμότητα του εξειδικευμένου συνεργάτη μας, ενώ παράλληλα αποφεύγετε την άσκοπη αναμονή.

 

 

Πώς μπορώ να ενημερώνομαι για τις προσφορές σας;

Με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Ο πρώτος, είναι μέσα από εδώ, το website της Derma Life. Ο δεύτερος, είναι μέσα από τα social media -Facebook και Instagram. Τέλος, έχετε τη δυνατότητα να τις μαθαίνετε χάρη στο newsletter μας, στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε εδώ .

 

 

Χρειάζεται να ξυριστώ πριν την αποτρίχωση;

Για τη σωστή εφαρμογή του laser, το μήκος της τρίχας πριν από την 1η συνεδρία ιδανικά θα πρέπει να είναι 1-2 mm. Οπότε, υπολογίζετε ανάλογα.

Πόσο θα διαρκέσει η θεραπεία μου;
Κάθε θεραπεία έχει τον δικό της χρόνο ολοκλήρωσης. Είμαστε στη διάθεσή σας τόσο για να σας ενημερώσουμε, όσο και για να σας λύσουμε οποιαδήποτε άλλη απορία. Απλά, καλέστε μας .
Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί το laser;

Πρακτικά, σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου ή του σώματος. Η τεχνολογία laser έχει φτάσει πλέον σε σημείο που εγγυάται ασφαλή αποτελέσματα σε κάθε εφαρμογή.

Μπορώ να βγω στον ήλιο μετά το laser;

Συστήνουμε την αποφυγή έκθεσης στον ήλιο -ιδανικά, τόσο πριν, όσο και για 3-4 ημέρες μετά την εφαρμογή του laser. Εάν παρόλα δεν μπορείτε να την αποφύγετε, φροντίστε έτσι ώστε να εφαρμόσετε αντηλιακό -με όσο το δυνατόν υψηλότερο βαθμό προστασίας- στην περιοχή που έγινε η θεραπεία.

Μπορώ να κάνω laser το καλοκαίρι;

Για εμάς στη Derma Life, η προσωπική περιποίηση δεν έχει εποχή. Γι’ αυτό, χάρη στα μηχανήματα laser τελευταίας γενιάς του κέντρου μας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να συνεχίσετε τις συνεδρίες σας και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πόσος χρόνος μεσολαβεί ανάμεσα στις συνεδρίες;

Κατά κανόνα, το διάστημα μεταξύ των συνεδριών είναι 40 ημέρες. Παρόλα αυτά, αν το εξειδικευμένο προσωπικό μας κρίνει ότι χρειάζεται να πραγματοποιηθεί συνεδρία σε μεγαλύτερο ή μικρότερο διάστημα, θα ενημερωθείτε έγκαιρα.

Χρειάζεται να βάλω κάποια κρέμα μετά το laser;

Η κάθε θεραπεία περιλαμβάνει όλα όσα απαιτούνται για το αποτέλεσμα και την άνεσή σας. Σε περίπτωση όμως που νιώσετε ότι χρειάζεται να εφαρμόσετε κάτι επιπλέον, επιλέξτε μια αναπλαστική/ενυδατική κρέμα χωρίς αρώματα ή/και ένα gel αλόης.

.

Πόσο επώδυνη είναι η laser αποτρίχωση;

Με δύο λέξεις, ελάχιστα έως καθόλου. Στη Derma Life διαθέτουμε μηχανήματα αποτρίχωσης laser τελευταίας γενιάς, με σύστημα ψύξης για να προστατεύουν την επιδερμίδα αλλά και να ελαχιστοποιούν την αίσθηση του πόνου. Έτσι, κάθε συνεδρία είναι από ιδιαίτερα ανεκτή έως και σχεδόν ανώδυνη.

Θεραπείες