Αντιγήρανση

Σύστημα Ραδιοσυχνοτήτων – Rf

Σύστημα Ραδιοσυχνοτήτων RF

Θεραπεία σύσφιξης σώματος, ανώδυνη, μη επεμβατική και απόλυτα ασφαλής. Χάρη στις ραδιοσυχνότητες προκαλείται θέρμανση του χορίου και των υποδόριων στρωμάτων. Με αυτό τον τρόπο, οι ίνες κολλαγόνου που υπάρχουν οδηγούνται σε σύσπαση με αποτέλεσμα να συσφίγγεται το δέρμα. Ταυτόχρονα αυξάνεται ο μεταβολισμός των ινοβλαστών οι οποίοι παράγουν συνεχώς νέες ίνες κολλαγόνου. Οι ραδιοσυχνότητες μπορούν να εφαρμοστούν και για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και για την αναμόρφωση του περιγράμματος του κορμού. Για το επιθυμητό αποτέλεσμα απαιτούνται 8-12 συνεδρίες, οι οποίες επαναλαμβάνονται κάθε εβδομάδα.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 40 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ASER0228

Ηifu

Αντιγήρανση

Η τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) είναι η πιο πρωτοποριακή θεραπεία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον χώρο της ιατρικής αισθητικής για body contouring. Αναδιαμορφώνει το σώμα, αναίμακτα, χωρίς τομές άρα και χωρίς να αφήνει ουλές ή σημάδια. Πρόκειται για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και βασίζεται στη δράση της εστιασμένης διείσδυσης των υπερήχων (U/S). Δεν παρεμβαίνει στα εσωτερικά όργανα, δεν προκαλεί τραυματισμούς και είναι απόλυτα ασφαλής. Η μικροεστιασμένη ενέργεια των υπερήχων, διαπερνά αναίμακτα την επιφάνεια της επιδερμίδας και κατευθύνεται με απόλυτη ακρίβεια στο βαθύ υποστηρικτικό ιστό του δέρματος, στο υποδόριο λίπος και στο μυϊκό ιστό, δημιουργώντας πολλαπλά μικροτραύματα. Έτσι, η θερμοκρασία των ιστών αυξάνεται αισθητά και προκαλείται εστιασμένη αλλοίωση-μετουσίωση στις πρωτεϊνικές δομές. Στη συνέχεια, προκαλείται σύσπαση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, οι οποίες τελικά αποδομούνται και πολλαπλασιάζονται εκ νέου. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, ξεκινά η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, και το δέρμα ανορθώνεται και τονώνεται.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 40 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ASER0123

Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

Στη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία επιτυγχάνεται η διείσδυση ενεργών στοιχείων στο δέρμα χωρίς τη χρήση βελόνων. Αποτελεί την ιδανική μέθοδο για να ενυδατωθεί το δέρμα και να αποκτήσει μια πιο νεανική όψη. Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, ενθαρρύνει την κυτταρική δραστηριότητα, την κυκλοφορία, την λεμφική αποστράγγιση, την εκτόνωση των λιποκυττάρων, την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

 

 • Πρόκειται για μια ασφαλή και μη επεμβατική μέθοδο.
 • Αποκαθιστά στην επιδερμίδα συστατικά όπως υαλουρονικό και βιταμίνες.
 • Προσφέρει λάμψη και βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα.
 • Η θεραπεία εφαρμόζεται άμεσα και γρήγορα.
 • Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.
 • Είναι σύντομη διαδικασία και δεν αφήνει ουλές.

 

Συνήθως απαιτούνται 4-6 συνεδρίες ανάλογα με την ποιότητα της επιδερμίδας (ταλαιπωρημένη, με ρυτίδες κτλ.). Τα πρώτα αποτελέσματα γίνονται εμφανή μετά από μία περίπου εβδομάδα και φτάνουν στο μέγιστο σε 6-8 εβδομάδες.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 45 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ASER0110

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία αποτελεί μια επαναστατική ιατρική πράξη παγκόσμιας εμβέλειας και ταυτόχρονα μη επεμβατική λύση σε πληθώρα αισθητικών προβλημάτων σε πρόσωπο και σώμα. Η μεσοθεραπεία είναι μία τεχνική άμεσης εισαγωγής διαφόρων ουσιών, φυσικών εκχυλισμάτων, βιταμινών, ομοιοπαθητικών παραγόντων και άλλων βιοδραστικών εκδόχων, στο τμήμα του δέρματος που ονομάζεται χόριο, το μεσαίο στρώμα, γι’ αυτό και το όνομα μεσοθεραπεία. Η εφαρμογή της μεσοθεραπείας γίνεται με ανώδυνες μικρο-ενέσεις στο χόριο, με τη χρήση πολύ λεπτών βελονών.

 • Ανανέωση του φυσικού κολλαγόνου.
 • Μείωση των λεπτών ρυτίδων και πρόληψη εμφάνισης νέων.
 • Αντιμετώπιση της θαμπάδας.
 • Λάμψη και καθαρότητα της επιδερμίδας.
 • Βελτίωση μαύρων κύκλων στην περιοχή των ματιών.
 • Βαθιά ενυδάτωση.
 • Χαλάρωση του δέρματος.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 15-20 λεπτά ανά περιοχή
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Βοτουλινική Τοξίνη (Botox)

Botox

Πρόκειται για μία ενέσιμη θεραπεία που βασίζεται στην έγχυση μιας ειδικής νευροτοξίνης, της λεγόμενης βοτουλινικής τοξίνης τύπου Α ή αλλιώς αλλαντικής τοξίνης, η οποία όταν εφαρμόζεται στην ενδεικνυόμενη δοσολογία είναι απολύτως ασφαλής για τον οργανισμό. Το botox αποτελεί την ιδανικότερη θεραπεία για τις δυναμικές ρυτίδες του προσώπου (ρυτίδες που δημιουργούνται μέσω εκφράσεων) διότι μπλοκάρει την κινητικότητα των μυών (δερματικούς ή μιμικούς μυς) οπότε δεν έχουμε έντονους μυϊκούς σπασμούς την ώρα της έκφρασης. Έτσι, αποτρέπεται η εμφάνιση αυτών των ρυτίδων χωρίς ωστόσο να «χαθούν» οι εκφράσεις ή ν’ αλλάζει ριζικά η όψη του προσώπου. Ήπιες και παροδικές παρενέργειες όπως πόνος, μώλωπες, ερυθρότητα, μπορούν να εμφανιστούν αλλά υποχωρούν σταδιακά και δεν χρήζουν ανησυχίας. Η θεραπεία αρχίζει να δρα μετά από 2-3 ημέρες και το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται σε δύο εβδομάδες. Το αποτέλεσμα παραμένει αναλλοίωτο για 4-6 μήνες. Γίνεται επανεξέταση σε 15 μέρες μετά την εφαρμογή, αν και εφόσον χρειαστεί.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 10 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Προσοχή για τις επόμενες 3-4 ώρες.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
botox

Υαλουρονικό Οξύ

Υαλουρονικό Οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι μία γλυκοζαμινογλυκάνη που υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό μας και αποτελεί, μεταξύ άλλων, το κατεξοχήν συστατικό της ενυδάτωσης χάρη στην ικανότητά του να συγκρατεί έως και 1.000 φορές το βάρος του σε νερό, προάγοντας την καλύτερη σύνδεση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Με την πάροδο του χρόνου η φυσική παραγωγή του μειώνεται, με αποτέλεσμα τον σχηματισμό γραμμών και ρυτίδων και τη μείωση του όγκου σε κροτάφους και ζυγωματικά. Το συνθετικό υαλουρονικό οξύ είναι ένα διάφανο  κρυστάλλινο τζελ, το οποίο μπορεί να αντικαταστήσει επάξια το φυσικό, και μάλιστα με απόλυτη ασφάλεια. Κυκλοφορεί σε διάφορες μορφές δίνοντας τη δυνατότητα να επιλέγεται κάθε φορά η πλέον κατάλληλη ανάλογα με τον σκοπό της χρήσης. Μπορεί εύκολα να αναπληρώσει τους χαμένους όγκους του προσώπου, να λειάνει τις λεπτές αλλά και βαθύτερες ρυτίδες, και να βελτιώσει το οβάλ περίγραμμα του προσώπου που έχει διαταραχθεί λόγω της χαλάρωσης του δέρματος.

 

 • Ασφαλής θεραπεία με έγκριση FDA.
 • Εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας.
 • Σύντομη διαδικασία χωρίς παρενέργειες.
 • Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.
 • Ιδανικό για στατικές ρυτίδες και αναπλήρωση όγκου.
 • Αύξηση όγκου χειλιών.
 • Γέμισμα ζυγωματικών.
 • Διόρθωση σχήματος μύτης (αναίμακτη ρινοπλαστική).
 • Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια.
 • Ουλές ακμής.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 15-30 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ASER0468 1

Νήματα

Νήματα

Τα νήματα προσώπου είναι η μοναδική θεραπεία που μπορεί να προσφέρει άμεσο lifting με μη επεμβατικό τρόπο. Χάρη στα «αόρατα» στηρίγματα που τοποθετούνται σε στρατηγικά σημεία κάτω από το δέρμα, ανορθώνει τους ιστούς και χαρίζει αυτομάτως νεανική όψη. Προσφέρει αποτέλεσμα που διαρκεί έως και δύο χρόνια. Τα νήματα προσώπου αποτελούν ουσιαστικά την κοσμητική έκδοση των απορροφήσιμων ραμμάτων που χρησιμοποιούνται εδώ και αρκετές δεκαετίες στην ιατρική με απόλυτη ασφάλεια. Πρόκειται για ειδικές λεπτές ίνες, που σε αρκετές περιπτώσεις έχουν διάμετρο μικρότερη από μία κλωστή και τοποθετούνται κάτω από το δέρμα με στόχο την ανόρθωση και σύσφιξη της χαλαρής επιδερμίδας. Τα πιο γνωστά είναι τα νήματα PDO και COG, τα οποία είναι φτιαγμένα από ένα ειδικό συνθετικό πολυμερές, την πολυδιοξανόνη, που είναι 100% ασφαλής και βιοδιασπώμενη από τον οργανισμό. Τα νήματα προσώπου χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: αυτά που προσφέρουν σύσφιξη και εκείνα που προσφέρουν ανόρθωση. Τα νήματα σώματος είναι μια νέα τεχνική ανόρθωσης και επιδερμικής σύσφιξης των χαλαρωμένων περιοχών του σώματος. Βασίζονται στην υποδερμική ανόρθωση και συγκράτηση των δερματικών ιστών με βιοαπορροφήσιμα χειρουργικά νήματα. Τοποθετούνται είτε κάθετα είτε οριζόντια στα σημεία που έχουν ανάγκη από σύσφιξη, ώστε να δημιουργείται ένα πλέγμα γύρω από τους ιστούς. Το αποτέλεσμα είναι να ανασηκώνονται γλουτοί, μηροί, κοιλιά, εσωτερικό των μπράτσων. Η εισαγωγή τους γίνεται με απλή τοπική αναισθησία. Ο αριθμός των νημάτων δεν είναι συγκεκριμένος, αφού καθορίζεται ανάλογα με την περιοχή και τη φύση του προβλήματος.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 20 λεπτά (αναλόγως την περιοχή)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
nimata

Φωτοθεραπεία

Φωτοθεραπεία

Η τεχνολογία της βασίζεται στις θεραπευτικές ιδιότητες του φωτός όταν αυτό ακτινοβολείται στο δέρμα, καθώς η φωτεινή ενέργεια των λαμπτήρων μετατρέπεται σε χημική ενέργεια στο εσωτερικό των κυττάρων. Έτσι ενεργοποιούνται ταχύτατα οι βιοχημικές διεργασίες των δερματικών κυττάρων τα οποία αναγκάζονται να παράγουν σε μεγάλες ποσότητες μόρια σημαντικά για την υγεία του δέρματος. Αποτελείται από πολλαπλές λυχνίες LED που εκπέμπουν σε διαφορετικές συχνότητες (χρώματα). Κάθε χρώμα, που χαρακτηρίζεται από διαφορετική διεισδυτικότητα, εκπέμπεται σε συγκεκριμένο μήκος κύματος και απορροφάται από τα αντίστοιχα χρωμοφόρα του δερματικού ιστού. Η φωτοθεραπεία χρησιμοποιεί την ακτινοβολία του τμήματος του ορατού φάσματος 400-700nm. Αυτό σημαίνει ότι έχει αποδεσμευτεί των βλαβερών επιπτώσεων της υπεριώδους (UVA-UVB) ακτινοβολίας. Η τεχνολογία της φωτοθεραπείας αναπτύχθηκε από την αμερικανική διαστημική υπηρεσία της NASA σε μία προσπάθεια να βρει ένα τρόπο ανάπτυξης των φυτών στο διάστημα. Σύντομα όμως, η τεχνολογία αυτή δοκιμάστηκε στους ίδιους τους αστροναύτες, όπου διαπιστώθηκε η ικανότητά της να ενισχύει την ανανέωση των ανθρώπινων κυττάρων και να επουλώνει τους ιστούς. Αποτελεί 100% φυσική θεραπεία και προκαλεί 200% ταχύτερη ανανέωση των κυττάρων.

Προσφέρει:

 • Αναζωογόνηση και λάμψη
 • Θεραπεία ακμής (καταπολέμηση του προπιονοβακτηριδίου της ακμής) & σημαδιών ακμής
 • Αντιμετώπιση ροδόχρου ακμής
 • Λείανση ρυτίδων
 • Βελτίωση εμφάνισης κηλίδων και δυσχρωμιών
 • Ανακούφιση ερυθρότητας και φλεγμονής
 • Ενυδάτωση και σφριγηλότητα
 • Μείωση διεσταλμένων πόρων
 • Αποκατάσταση του δέρματος από τη φωτογήρανση

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 30 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ASER0066 1

Mesoject Gun

Αντιγήρανση

Το μοναδικό πιστόλι μεσοθεραπείας χωρίς βελόνα. Μια νέα συσκευή που βοηθά στην παροχή και την αύξηση της απορρόφησης των ενεργών συστατικών στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος χωρίς βελόνες. Το TKN MesojectGun χρησιμοποιεί ενέργεια ηλεκτροδιάτρησης (Τεχνολογία EPM). Οι ηλεκτρικές ώσεις δημιουργούν προσωρινά υδρόφιλα κανάλια στις λιπιδικές διπλές στοιβάδες των κυτταρικών μεμβρανών και των μεσοκυττάριων χώρων. Μέσω της σημαντικής αύξησης της ηλεκτρικής αγωγιμότητας και της διαπερατότητας των ιστών, η επιθυμητή διείσδυση των δραστικών συστατικών επιτυγχάνεται τοπικά, μη επεμβατικά και ανώδυνα.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

 1. Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος
 2. Διεγείρει τον μεταβολισμό των κυττάρων
 3. Μειώνει τη γήρανση των κυττάρων
 4. Διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου & ελαστίνης

Εφαρμογή κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου

ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ 4 ΜΕ 6 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 45 λεπτά

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
Mesoject Gun

Θεραπείες