Αδυνάτισμα

Κρυολιπόλυση

Κρυολιπόλυση

Η θεραπεία οφείλει την ονομασία της στην παγκόσμια ιατρική ανακάλυψη της επίδρασης του ψύχους στο λιπώδη ιστό, δίχως ταυτόχρονα να βλάπτει το δέρμα, τους γειτονικούς ιστούς και τα αγγεία. Η μέθοδος στοχεύει απευθείας στα συσσωρευμένα λιποκύτταρα και αξιοποιεί τις ελεγχόμενες χαμηλές θερμοκρασίες  (-15°c έως -10°c ) για να προκαλέσει την κρυσταλλοποίησή τους και τελικά τη λύση τους. Στη συνέχεια, τα νεκρά πλέον λιποκύτταρα αποβάλλονται σταδιακά από τον οργανισμό μας μέσω της λεμφικής οδού. Τα εναπομείναντα λιποκύτταρα οδηγούνται και αυτά με τη σειρά τους σε σταδιακή συρρίκνωση, μειώνοντας το στρώμα του λίπους και αποκαλύπτοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που μέχρι πρότινος μπορούσαμε να πετύχουμε μόνο με τις παραδοσιακές επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής και λιποαναρρόφησης. Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική μέθοδος που προκαλεί μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους και είναι εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA). Μελέτες αναφέρουν ότι εάν ένα κύτταρο του λιπώδους ιστού (λιποκύτταρο) υποβληθεί σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, επέρχεται ο λεγόμενος βιολογικός του θάνατος (απόπτωση).

Σημεία εφαρμογής:

 • Γλουτοί
 • Μηροί
 • Βραχίονες
 • Κοιλιά
 • Μέση

Τα αποτελέσματα τελειοποιούνται σε διάστημα 2-3 μηνών καθώς το υγροποιημένο λίπος αποβάλλεται φυσικά από τον οργανισμό μας. Το μασάζ στην περιοχή καθώς και η κατανάλωση άφθονου νερού συνιστώνται προκειμένου να διευκολυνθεί η αποβολή των λιποκυττάρων. Η διαδικασία είναι σχετικά ανώδυνη, αναίμακτη ενώ προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα λιπόλυσης χωρίς τον κίνδυνο εμφάνισης των επιπλοκών των χειρουργικών μεθόδων. Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας ενδέχεται να παρατηρηθεί ήπια ερυθρότητα, οίδημα ή και εκχύμωση που οφείλεται στην αρνητική πίεση που ασκείται στην περιοχή. Δεν δημιουργεί ουλές ή σημάδια.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 40 λεπτά

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ASER0138

Ems

Αδυνάτισμα

Η τεχνολογία HIFEM, δηλαδή η υψηλής ισχύς εστιασμένου μαγνητικού πεδίου, αποτελείται από ένα ισχυρό και καινοτόμο μηχάνημα (EMS) το οποίο προκαλεί υπεράριθμες μυϊκές συσπάσεις. Το EMS είναι ένα μηχάνημα μη επεμβατικό, σχεδόν ανώδυνο που δεν προκαλεί παραγωγή θερμικής ενέργειας και ως εκ τούτου έχει ελάχιστες αντενδείξεις και μεγάλη ζήτηση τόσο από το γυναικείο όσο και από το αντρικό φύλο. Ακολουθείται ένας κύκλος τριών σταδίων: προθέρμανση – εκγύμναση – αποθεραπεία που διαρκεί 30 λεπτά. Ο πελάτης μπορεί κατευθείαν μετά να επιστρέψει κανονικά στις δραστηριότητές του. Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται 2 φορές/εβδομάδα και συνήθως απαιτούνται τουλάχιστον 6-8 συνεδρίες ανά περιοχή. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, καθώς ο πελάτης την επόμενη έχει την αίσθηση που έχει μετά από έντονη γυμναστική. Μετά το πέρας της θεραπείας η κατάσταση του σώματος βελτιώνεται συνεχώς για τους επόμενους 3 μήνες όπου φτάνει στο μέγιστο αποτέλεσμα. Η συντήρηση θεωρείται απαραίτητη μια φορά το χρόνο καθώς και σωστή διατροφή.

 

Αποτελέσματα ηλεκτρομαγνητικού παλμού:

 • Ανώδυνη ακραία εκγύμναση μέσα σε λίγα λεπτά.
 • Μυϊκή ενδυνάμωση.
 • Αύξηση μυϊκού όγκου.
 • Δημιουργία νέων πρωτεϊνικών αλυσίδων.
 • Καλύτερη κυκλοφορία στα αιμοφόρα αγγεία.
 • Λεμφική αποσυμφόρηση.
 • Μείωση λιπώδους ιστού.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 30 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Cavitation

Cavitation – Σπηλαίωση

Η μέθοδος Cavitation αποτελεί την πιο δραστική, σύγχρονη, μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, η οποία βασίζεται στη δράση της ενέργειας ειδικών ιατρικών υπερήχων. Η θεραπεία βασίζεται στο φαινόμενο της «σπηλαίωσης» που δημιουργείται με τη χρήση υπερήχων χαμηλής συχνότητας. Η δράση των υπερήχων δημιουργεί φυσαλίδες στο υγρό, οι οποίες σταδιακά αυξάνονται και εκρήγνυνται. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τις δονήσεις που προκαλούν οι υπέρηχοι, οδηγεί στη ρήξη των κυτταρικών μεμβρανών των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και στην απελευθέρωση του λίπους (λιπόλυση) στον ενδιάμεσο ιστό. Στη συνέχεια απομακρύνεται με το λεμφικό σύστημα και τελικά αποβάλλεται από το σώμα σταδιακά, ακολουθώντας τη φυσιολογική μεταβολική πορεία. Έτσι επιτυγχάνεται μη αναστρέψιμη καταστροφή τους. Η θεραπεία είναι ασφαλής και ανώδυνη. Υπάρχει μόνο ένας μικρός ανεκτός θόρυβος. Η θεραπεία εφαρμόζεται συνηθέστερα σε περιοχές του σώματος με περιττό τοπικό λίπος, όπως σε μηρούς, γλουτούς, εσωτερικό μέρος των γονάτων, κοιλιά και χέρια. Βελτιώνει την υφή του δέρματος, την κυτταρίτιδα και το περίγραμμα του σώματος. Ο αριθμός των συνεδριών κυμαίνεται από 6 έως 12, ανάλογα με το πρόβλημα, την ηλικία, την ανατομική περιοχή, τον τρόπο ζωής και τη διατροφή. Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται κάθε 1 εβδομάδα ανάλογα με το πρόβλημα και το πρωτόκολλο που θα προτείνει ο ειδικός.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 40 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Ηifu

Αδυνάτισμα

Η τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) είναι η πιο πρωτοποριακή θεραπεία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον χώρο της ιατρικής αισθητικής για body contouring. Αναδιαμορφώνει το σώμα, αναίμακτα, χωρίς τομές άρα και χωρίς να αφήνει ουλές ή σημάδια. Πρόκειται για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και βασίζεται στη δράση της εστιασμένης διείσδυσης των υπερήχων (U/S). Δεν παρεμβαίνει στα εσωτερικά όργανα, δεν προκαλεί τραυματισμούς και είναι απόλυτα ασφαλής. Η μικροεστιασμένη ενέργεια των υπερήχων, διαπερνά αναίμακτα την επιφάνεια της επιδερμίδας και κατευθύνεται με απόλυτη ακρίβεια στο βαθύ υποστηρικτικό ιστό του δέρματος, στο υποδόριο λίπος και στο μυϊκό ιστό, δημιουργώντας πολλαπλά μικροτραύματα. Έτσι, η θερμοκρασία των ιστών αυξάνεται αισθητά και προκαλείται εστιασμένη αλλοίωση-μετουσίωση στις πρωτεϊνικές δομές. Στη συνέχεια, προκαλείται σύσπαση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, οι οποίες τελικά αποδομούνται και πολλαπλασιάζονται εκ νέου. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, ξεκινά η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, και το δέρμα ανορθώνεται και τονώνεται.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 40 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ASER0123

Λιπογλυπτική Σώματος

Αδυνάτισμα

Η Λιπογλυπτική σώματος αποτελεί την πιο εξελιγμένη, ασφαλή και αποτελεσματική λύση σε ό,τι αφορά τις θεραπείες για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος σε πρόσωπο και σε όλο το σώμα. Η λειτουργία του βασίζεται στη χρήση υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων που διεγείρουν την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Στο σώμα, αντιμετωπίζει συνδυαστικά την χαλάρωση του δέρματος και την περίσσεια του λίπους, ενώ παρατηρείται και σημαντική μείωση της κυτταρίτιδας. Ο υπέρηχος προκαλεί τον διαχωρισμό των λιποκυττάρων και επιτρέπει τη μετάδοση της ενέργειας των ραδιοσυχνοτήτων στα λιποκύτταρα του λιπώδους ιστού. H Λιπογλυπτική σώματος χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων και υπερήχου, για να παρέχει ελεγχόμενη θέρμανση με στόχο τα βαθύτερα στρώματα του λιπώδους ιστού. Τα λιποκύτταρα αποτελούνται από τρία συστατικά: νερό, γλυκερίνη και λιπαρά οξέα. Το νερό και η γλυκερίνη εισέρχονται στο λεμφικό σύστημα μέσω του κυτταρικού τοιχώματος και αποβάλλονται από τα ούρα, ενώ τα λιπαρά οξέα επιταχύνουν το μεταβολισμό μέσω της θερμότητας των ραδιοσυχνοτήτων, η οποία μετατρέπεται σε ενέργεια μέσω της απορρόφησης από το συκώτι. Αφορά όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες, καθώς και άτομα τα οποία ακολουθούν πρόγραμμα διατροφής που επιθυμούν να χάσουν λίπος σε σημεία τα οποία επιμένουν. Αφορά επίσης τα άτομα τα οποία είναι αδύνατα και δεν απαιτείται δίαιτα, όμως θέλουν να απαλλαγούν από λιποαποθήκες χωρίς να χάσουν σωματικό βάρος. Ο προτεινόμενος αριθμός θεραπειών είναι 4-8. Οι θεραπείες πραγματοποιούνται ανά 5-10 ημέρες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά όταν θεραπείες γίνονται εβδομαδιαία δηλαδή όταν γίνονται συστηματικά με μέγιστη απόδοση της θεραπείας στους 3 μήνες.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 30 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Σώματος

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Σώματος

Η μεσοθεραπεία αποτελεί μια επαναστατική ιατρική πράξη παγκόσμιας εμβέλειας και ταυτόχρονα μη επεμβατική λύση σε πληθώρα αισθητικών προβλημάτων σε πρόσωπο και σώμα. Η μεσοθεραπεία είναι μία τεχνική άμεσης εισαγωγής διαφόρων ουσιών, φυσικών εκχυλισμάτων, βιταμινών, ομοιοπαθητικών παραγόντων και άλλων βιοδραστικών εκδόχων, στο τμήμα του δέρματος που ονομάζεται χόριο, το μεσαίο στρώμα, γι’ αυτό και το όνομα μεσοθεραπεία. Η εφαρμογή της μεσοθεραπείας γίνεται με ανώδυνες μικρο-ενέσεις στο χόριο, με τη χρήση πολύ λεπτών βελονών.

 • Ανανέωση του φυσικού κολλαγόνου.
 • Μείωση των λεπτών ρυτίδων και πρόληψη εμφάνισης νέων.
 • Αντιμετώπιση της θαμπάδας.
 • Λάμψη και καθαρότητα της επιδερμίδας.
 • Βαθιά ενυδάτωση.
 • Κυτταρίτιδα
 • Ανεπιθύμητο τοπικό πάχος.
 • Χαλάρωση του δέρματος.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 15-20 λεπτά ανά περιοχή

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ASER0477

Θεραπείες