Πρόσωπο

Ιατρικός Καθαρισμός Με Διαμάντι

Πρόσωπο

Συνιστά την απλούστερη και αποτελεσματικότερη ιατρική μέθοδο που χρησιμοποιείται στην αισθητική, με στόχο τον καθαρισμό και την ανανέωση της επιδερμίδας. Επιτυγχάνεται η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και η κολλαγονογένεση, απαραίτητα για την εξασφάλιση και διατήρηση της δερματικής νεανικότητας. Είναι μια σύγχρονη και προηγμένη θεραπεία και ενδείκνυται για τα πολύ ευαίσθητα και αντιδραστικά δέρματα που ερεθίζονται πολύ έντονα με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και ιδιαίτερα σύντομη, ενώ δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, ανεξαρτήτως ηλικίας. Αμέσως μετά τη θεραπεία το δέρμα ενδέχεται να παρουσιάσει έναν ήπιο ερεθισμό ο οποίος υποχωρεί σε λίγες ώρες.

Ωφέλη:

 • Κυτταρική ανανέωση & λάμψη
 • Κολλαγονογένεση & παραγωγή ελαστίνης
 • Βελτίωση της ελαστικότητας
 • Λείανση ρυτίδων & λεπτών γραμμών
 • Λείανση ραγάδων
 • Λείανση των ουλών ακμής
 • Καλύτερη όψη πανάδων και μελάσματος
 • Καθαρισμός μαύρων στιγμάτων
 • Μείωση του μεγέθους των πόρων
 • Αντιμετώπιση λιπαρότητας και σμηγματόρροιας
 • Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας του αίματος και υπεραιμία των ιστών
 • Αντιμετώπιση ξηρότητας και φθοράς από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 40 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ASER0093

Σύστημα Ραδιοσυχνοτήτων-Rf

Σύστημα Ραδιοσυχνοτήτων RF

Θεραπεία σύσφιξης και μείωσης των λεπτών γραμμών σε πρόσωπο, μάτια και λαιμό. Ανώδυνη, μη επεμβατική και απόλυτα ασφαλής μέθοδος σύσφιξης της επιδερμίδας η οποία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος. Χάρη στις ραδιοσυχνότητες προκαλείται θέρμανση του χορίου και των υποδόριων στρωμάτων. Με αυτό τον τρόπο, οι ίνες κολλαγόνου που υπάρχουν οδηγούνται σε σύσπαση με αποτέλεσμα να συσφίγγεται το δέρμα. Ταυτόχρονα αυξάνεται ο μεταβολισμός των ινοβλαστών οι οποίοι παράγουν συνεχώς νέες ίνες κολλαγόνου. Οι ραδιοσυχνότητες RF μπορούν να εφαρμοστούν εκτός από το πρόσωπο, γύρω από τα μάτια, στο κάτω βλέφαρο στην περιοχή που εμφανίζεται το οίδημα, στο προγούλι και στο λαιμό. Για το επιθυμητό αποτέλεσμα απαιτούνται 6-9 συνεδρίες, οι οποίες επαναλαμβάνονται κάθε εβδομάδα.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 45 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ASER0047

Hydrafacial

HydraFacial

Βασίζεται στα οφέλη της υδροδερμοαπόξεσης και συνδυάζεται με τη χρήση οξυγονοθεραπείας, υπερήχων, κρυοθεραπείας, ραδιοσυχνοτήτων και φωτοθεραπείας. Έτσι επιτυγχάνουμε μια συνολική φροντίδα της επιδερμίδας ώστε να γίνει το δέρμα καθαρό και λαμπερό σε σύντομο χρόνο χωρίς αποθεραπεία. Η θεραπεία εφαρμόζεται όλους τους μήνες του χρόνου. Ενυδατώνει βαθιά το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, καθαρίζει τους φραγμένους πόρους του προσώπου και επαναφέρει την ισορροπία στα λιπαρά ή με τάση ακμής δέρματα. Η θεραπεία HydraFacial μπορεί να συνδυαστεί άριστα με άλλες θεραπείες (botox, υαλουρονικό, μεσοθεραπεία κ.ά.) ή να προηγηθεί αυτών.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 70 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ASER0044

Hifu

Πρόσωπο

Η τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) είναι η πιο πρωτοποριακή θεραπεία που υπάρχει αυτή την στιγμή στο χώρο της ιατρικής αισθητικής για facelift. Το HIFU είναι μία από τις πιο πρόσφατες και καινοτόμες θεραπείες που αποτελεί εξαιρετική μη επεμβατική εναλλακτική επιλογή του χειρουργικού lifting. Αναδιαμορφώνει το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, με αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό, δίνοντας ξεκούραστη και νεανική όψη. Πρόκειται για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και βασίζεται στη δράση της εστιασμένης διείσδυσης των υπερήχων (U/S) σε βάθος έως και 4,5mm, δηλαδή, στο βάθος που φτάνει το επεμβατικό facelift. Αποτελεί μία εντελώς αναίμακτη μέθοδο, χωρίς τομές άρα και χωρίς να αφήνει ουλές ή σημάδια. Δεν παρεμβαίνει στα εσωτερικά όργανα, δεν προκαλεί τραυματισμούς και είναι απόλυτα ασφαλής. Διαπερνά αναίμακτα την επιφάνεια της επιδερμίδας και κατευθύνεται με απόλυτη ακρίβεια στο βαθύ υποστηρικτικό ιστό του δέρματος, στο υποδόριο λίπος και στο μυϊκό ιστό, δημιουργώντας πολλαπλά μικροτραύματα. Έτσι, η θερμοκρασία των ιστών αυξάνεται αισθητά και προκαλείται εστιασμένη αλλοίωση-μετουσίωση στις πρωτεϊνικές δομές. Στη συνέχεια, προκαλείται σύσπαση των ινών κολλαγόνου κι ελαστίνης, οι οποίες τελικά αποδομούνται και πολλαπλασιάζονται εκ νέου. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, ξεκινά η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, το δέρμα ανορθώνεται και τονώνεται, χαρίζοντας νεανική και ξεκούραστη όψη, με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, το οποίο θα συνεχίσει να βελτιώνεται μέχρι και 6 μήνες μετά την εφαρμογή. Εφαρμόζεται όλο το χρόνο.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 40 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ASER0123

Φωτοθεραπεία

Φωτοθεραπεία

Η τεχνολογία της βασίζεται στις θεραπευτικές ιδιότητες του φωτός όταν αυτό ακτινοβολείται στο δέρμα, καθώς η φωτεινή ενέργεια των λαμπτήρων μετατρέπεται σε χημική ενέργεια στο εσωτερικό των κυττάρων. Έτσι ενεργοποιούνται ταχύτατα οι βιοχημικές διεργασίες των δερματικών κυττάρων τα οποία αναγκάζονται να παράγουν σε μεγάλες ποσότητες μόρια σημαντικά για την υγεία του δέρματος. Αποτελείται από πολλαπλές λυχνίες LED που εκπέμπουν σε διαφορετικές συχνότητες (χρώματα). Κάθε χρώμα, που χαρακτηρίζεται από διαφορετική διεισδυτικότητα, εκπέμπεται σε συγκεκριμένο μήκος κύματος και απορροφάται από τα αντίστοιχα χρωμοφόρα του δερματικού ιστού. Η φωτοθεραπεία χρησιμοποιεί την ακτινοβολία του τμήματος του ορατού φάσματος 400-700nm. Αυτό σημαίνει ότι έχει αποδεσμευτεί των βλαβερών επιπτώσεων της υπεριώδους (UVA-UVB) ακτινοβολίας. Η τεχνολογία της φωτοθεραπείας αναπτύχθηκε από την αμερικανική διαστημική υπηρεσία της NASA σε μία προσπάθεια να βρει ένα τρόπο ανάπτυξης των φυτών στο διάστημα. Σύντομα όμως, η τεχνολογία αυτή δοκιμάστηκε στους ίδιους τους αστροναύτες, όπου διαπιστώθηκε η ικανότητά της να ενισχύει την ανανέωση των ανθρώπινων κυττάρων και να επουλώνει τους ιστούς. Αποτελεί 100% φυσική θεραπεία και προκαλεί 200% ταχύτερη ανανέωση των κυττάρων.

Προσφέρει:

 • Αναζωογόνηση και λάμψη
 • Θεραπεία ακμής (καταπολέμηση του προπιονοβακτηριδίου της ακμής) & σημαδιών ακμής
 • Αντιμετώπιση ροδόχρου ακμής
 • Λείανση ρυτίδων
 • Βελτίωση εμφάνισης κηλίδων και δυσχρωμιών
 • Ανακούφιση ερυθρότητας και φλεγμονής
 • Ενυδάτωση και σφριγηλότητα
 • Μείωση διεσταλμένων πόρων
 • Αποκατάσταση του δέρματος από τη φωτογήρανση

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 30 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ASER0066 1

Καθαρισμός προσώπου με ατμό

Καθαρισμός προσώπου με ατμό

Είναι ίσως η πιο κλασική θεραπεία αισθητικής, που δεν μπορεί να υποκατασταθεί από πολύπλοκα μηχανήματα και καινοτόμες θεραπείες. Το δέρμα του προσώπου έχει άφθονους σμηγματογόνους αδένες, οι οποίοι εκκρίνουν σμήγμα ώστε να διατηρείται η επιδερμίδα ενυδατωμένη. Η περίσσεια ποσότητα σμήγματος όμως, ενδέχεται να φράζει τους πόρους προκαλώντας τα γνωστά «μαύρα στίγματα» και τις κύστες. Επιπλέον οι ατμοσφαιρικοί ρύποι αλλά και η πολύωρη έκθεση στον ήλιο επιβαρύνουν την επιδερμίδα και επιταχύνουν την διαδικασία της γήρανσης και το οξειδωτικό στρες, το οποίο με τη σειρά του ευθύνεται για τη μείωση κολλαγόνου και την εμφάνιση ρυτίδων και άλλων ατελειών. Σε ένα ακάθαρτο δέρμα δεν μπορούν να εισχωρήσουν τα δραστικά συστατικά των καλλυντικών και η μεταβολική ικανότητά του είναι χαμηλή. Ο καθαρισμός προσώπου αποφράσσει τους πόρους του δέρματος, διατηρεί την υγεία της επιδερμίδας και τη βοηθάει να αναπνεύσει. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί σε άνδρες και γυναίκες. Η θεραπεία του καθαρισμού προσώπου γίνεται με ατμό, όπου αυτός κρίνεται απαραίτητος, και με ελεγχόμενες δακτυλοπιέσεις για την αποσυμφόρηση του σμήγματος και την απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων.

 • Αφήνει μία αίσθηση καθαριότητας αφού απομακρύνονται όλοι οι ρύποι και το συσσωρευμένο σμήγμα του δέρματος.
 • Διαστέλλονται τα αιμοφόρα αγγεία και αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος.
 • Απελευθερώνονται τα βακτήρια που μπορεί να προκαλέσουν εξάρσεις, ερυθρότητα ή ακμή.
 • Βοηθά το δέρμα σας να απορροφήσει καλύτερα τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος.
 • Προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 90 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ASER0080

Λιπογλυπτική Προσώπου

Πρόσωπο

Η Λιπογλυπτική προσώπου αποτελεί την πιο εξελιγμένη, ασφαλή και αποτελεσματική λύση σε ό,τι αφορά τις θεραπείες για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος σε πρόσωπο και σε όλο το σώμα. Η λειτουργία του βασίζεται στη χρήση υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων που διεγείρουν την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Ο υπέρηχος προκαλεί τον διαχωρισμό των λιποκυττάρων και επιτρέπει τη μετάδοση της ενέργειας των ραδιοσυχνοτήτων στα λιποκύτταρα του λιπώδους ιστού. Η Λιπογλυπτική προσώπου χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων και υπερήχου, για να παρέχει ελεγχόμενη θέρμανση με στόχο τα βαθύτερα στρώματα του λιπώδους ιστού. Αντιμετωπίζει την χαλάρωση του δέρματος και έχει θεαματικά αποτελέσματα στο διπλοσάγονο και το ντεκολτέ. Αφορά όλους τους τύπους δέρματος, ανεξαρτήτου ηλικίας. Ο προτεινόμενος αριθμός θεραπειών είναι μεταξύ 4-8. Οι θεραπείες πραγματοποιούνται ανά 5-10 ημέρες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά όταν οι θεραπείες γίνονται εβδομαδιαία δηλαδή όταν γίνονται συστηματικά, με μέγιστη απόδοση της θεραπείας στους 3 μήνες.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 40 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ASER0254

Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

Στη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία επιτυγχάνεται η διείσδυση ενεργών στοιχείων στο δέρμα χωρίς τη χρήση βελόνων. Αποτελεί την ιδανική μέθοδο για να ενυδατωθεί το δέρμα και να αποκτήσει μια πιο νεανική όψη. Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, ενθαρρύνει την κυτταρική δραστηριότητα, την κυκλοφορία, την λεμφική αποστράγγιση, την εκτόνωση των λιποκυττάρων, την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

 

 • Πρόκειται για μια ασφαλή και μη επεμβατική μέθοδο.
 • Αποκαθιστά στην επιδερμίδα συστατικά όπως υαλουρονικό και βιταμίνες.
 • Προσφέρει λάμψη και βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα.
 • Η θεραπεία εφαρμόζεται άμεσα και γρήγορα.
 • Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.
 • Είναι σύντομη διαδικασία και δεν αφήνει ουλές.

 

Συνήθως απαιτούνται 4-6 συνεδρίες ανάλογα με την ποιότητα της επιδερμίδας (ταλαιπωρημένη, με ρυτίδες κτλ.). Τα πρώτα αποτελέσματα γίνονται εμφανή μετά από μία περίπου εβδομάδα και φτάνουν στο μέγιστο σε 6-8 εβδομάδες.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 45 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
ASER0110

Καθαρισμός Με Υπέρηχους

Καθαρισμός Με Υπέρηχους

Ο καθαρισμός με σπάτουλα υπερήχων αποτελεί μη επεμβατική περιποίηση αναζωογόνησης και ανανέωσης της επιδερμίδας. Βοηθά αποτελεσματικά στην εξαγωγή του εγκλωβισμένου σμήγματος και των νεκρών κυττάρων που φράζουν τους πόρους του δέρματος, αφήνοντάς το λαμπερό και καθαρό. Η βελτίωση της υφής της επιδερμίδας είναι θεαματική. Επιπλέον αποτελεί εναλλακτική θεραπεία του βαθύ καθαρισμού ή της δερμοαπόξεσης για τα ευαίσθητα και τα δέρματα με ακμή. Είναι ιδανικός για κάθε τύπο δέρματος σε γυναίκες και άντρες για ένα δέρμα λαμπερό, φωτεινό, λείο, σφριγηλό και νεανικό.

Αποτελέσματα:

 • Απομάκρυνση σμήγματος και νεκρών κυττάρων.
 • Απόφραξη πόρων.
 • Καλύτερη διείσδυση προϊόντων με αποτέλεσμα την απόλυτη ενυδάτωση του δέρματος.
 • Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και του λεμφικού συστήματος.
 • Χαρίζει λάμψη στο θαμπό δέρμα.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 50 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

ASER0051

Θεραπεία Ακμής

Θεραπεία Ακμής

Πρόκειται για μια δερματική πάθηση που οφείλεται στην αυξημένη παραγωγή σμήγματος από τους σμηγματογόνους αδένες του δέρματος. Δημιουργείται και αναπτύσσεται όταν νεκρά κύτταρα του δέρματος και σμήγμα συσσωρεύονται προκαλώντας τον φραγμό των πόρων. Τα συμπτώματα της μη φλεγμονώδους ακμής εκδηλώνονται με την εμφάνιση μαύρων και λευκών στιγμάτων. Όταν η παραγωγή σμήγματος είναι έντονη, οι πόροι κλείνουν και τα βακτήρια που βρίσκονται στο παγιδευμένο σμήγμα πολλαπλασιάζονται. Σε αυτό το στάδιο προκαλείται φλεγμονή στο δέρμα και εμφάνιση βαθύτερων και επώδυνων βλαβών, όπως κύστες και οζίδια (φλεγμονώδης ακμή). Φτιάχνοντας εξατομικευμένες θεραπείες μπορούμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα ακμής κάθε τύπου, με πρωτόκολλα ειδικά επιλεγμένα με επιστημονικά μελετημένα βήματα.

*Δυνατότητα δημιουργίας εξειδικευμένων και προσωποποιημένων πρωτοκόλλων θεραπειών προσώπου με βάση τη διάγνωση και τις ανάγκες.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: περίπου 60 λεπτά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
akmh

Mesoject Gun

Πρόσωπο

Το μοναδικό πιστόλι μεσοθεραπείας χωρίς βελόνα. Μια νέα συσκευή που βοηθά στην παροχή και την αύξηση της απορρόφησης των ενεργών συστατικών στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος χωρίς βελόνες. Το TKN MesojectGun χρησιμοποιεί ενέργεια ηλεκτροδιάτρησης (Τεχνολογία EPM). Οι ηλεκτρικές ώσεις δημιουργούν προσωρινά υδρόφιλα κανάλια στις λιπιδικές διπλές στοιβάδες των κυτταρικών μεμβρανών και των μεσοκυττάριων χώρων. Μέσω της σημαντικής αύξησης της ηλεκτρικής αγωγιμότητας και της διαπερατότητας των ιστών, η επιθυμητή διείσδυση των δραστικών συστατικών επιτυγχάνεται τοπικά, μη επεμβατικά και ανώδυνα.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

 1. Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος
 2. Διεγείρει τον μεταβολισμό των κυττάρων
 3. Μειώνει τη γήρανση των κυττάρων
 4. Διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου & ελαστίνης

Εφαρμογή κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου

ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ 4 ΜΕ 6 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 45 λεπτά

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
Mesoject Gun

Dermapen

Πρόσωπο

Η θεραπεία Dermapen, εφαρμόζεται με ειδικό διάλυμα και μικρές βελόνες (σύστημα microneedling). Στόχος είναι ο μικροτραυματισμός της επιδερμίδας, που προκαλεί διέγερση των ινοπλαστών με σκοπό την δημιουργία κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξύ και παράλληλα γίνεται έκχυση ειδικού διαλύματος με βιταμίνες, με βάση τις ανάγκες της επιδερμίδας. Η εφαρμογή της θεραπείας είναι σύντομη, αλλά πολύ αποτελεσματική. Με την κατάλληλη ρύθμιση του βάθους αλλά και την μικρή διάμετρο της κεφαλής του Dermapen, γίνεται πιο εύκολη η αντιμετώπιση και των πιο καμπυλωτών σημείων του προσώπου, όπως η μύτη και τα χείλη αλλά και τα πιο ευαίσθητα σημεία, όπως και περιοφθαλμικά. Η θεραπεία Dermapen εφαρμόζεται σε αρκετά σημεία του σώματος και στοχεύει στην καταπολέμιση:
 1. ρυτιδών
 2. αφυδάτωσης και απώλειας σφρυγιλότητας
 3. ουλών ακμής
 4. διεσταλμένων πόρων
 5. μελασμάτων
 6. πανάδων-δυσχρωμιών

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 60 λεπτά

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 24 ώρες

Το δέρμα μετά την θεραπεία επειδή είναι ευαισθητοποιημένο, συστήνεται η αποφυγή κατανάλωσης αλκοόλ, η έντονη σωματική άσκηση, η χρήση καλλυντικών σκευασμάτων με οξέα και οι πηγές θερμότητας.

Κλείστε το ραντεβού σας
Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
dermapen photo

Θεραπείες